Wij zijn ervan overtuigd dat als je werk doet dat je leuk vindt, dat je kunt én dat past in het leven dat je leidt, dat werk dan ’t meest van betekenis is. Voor jezelf, de organisatie en de maatschappij.

Vanuit onze merken bieden we vakkundige begeleiding en ondersteuning aan werkgevers en hun medewerkers, op het gebied van verzuim en duurzame inzetbaarheid. We adviseren over een gezonde en veilige werkomgeving. Een omgeving waarin verandering en ontwikkeling samengaan met het inzetbaar houden van medewerkers. Met als resultaat: een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland.

Onze gezamenlijke ambitie

HumanTotalCare bestaat uit verschillende merken – ArboNed, HumanCapitalCare, Mensely, Focus en IT&Care – en met elkaar hebben we één gezamenlijk doel voor ogen: #meerbetekenen voor werkend Nederland.

Vanuit onze deskundigheid en de liefde voor het vak zorgen we voor een vakkundige begeleiding en ondersteuning van werkgevers en hun medewerkers, op het gebied van verzuim en duurzame inzetbaarheid. Positieve gezondheid is de basis waarop wij onze deskundigheid, oprechte aandacht en data combineren. We geven wat onze klanten écht nodig hebben, zijn daar trots op en we delen dit graag. Dat doen we vanuit verschillende merken, ieder voor een eigen klantensegment. Met 2.000 medewerkers zijn wij van betekenis voor bijna 65.000 werkgevers en circa 1,4 miljoen werkenden.