Werken bij

Werken aan een gezonder en vitaler werkend Nederland. Dat kan bij HumanTotalCare. Gezamenlijk zetten onze ruim 1.500 professionals zich dagelijks in voor ruim 65.000 werkgevers en ruim 1,5 miljoen werknemers. Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle en ambitieuze professionals. En bij ons heb je keuze.

Belangrijke informatie over maatregelen coronavirus

Wil je bij ons solliciteren? Je bent zeker welkom om te reageren op een vacature die bij jou past. Het liefst ontmoeten we je natuurlijk persoonlijk, maar de komende tijd vinden onze sollicitatiegesprekken zoveel mogelijk telefonisch of via Skype of Facetime plaats. Wil je toch graag een persoonlijk gesprek? Dat kan, maar met 1,5 meter afstand en niet met meer dan drie mensen. We vragen je nadrukkelijk om voor en tijdens je bezoek de geldende maatregelen op te volgen om verspreiding van het virus te vertragen.

Het vak bedrijfsarts, anders dan je denkt.

HumanTotalCare komt graag in contact met bedrijfsartsen, maar ook met artsen die een carrièreswitch overwegen. Wil je weten wat het vak bedrijfsarts inhoudt? Bekijk dan hier ons webinar.

Werken bij HumanTotalCare

Vanuit de merken ArboNed, HumanCapitalCare, Mensely, Bedrijfsartsen5, Focus en IT&Care werken wij op een unieke wijze aan een gezonder en vitaler werkend Nederland. Samen met werkgevers geven we invulling aan integraal gezondheidsmanagement. En we werken aan de duurzame inzetbaarheid van werknemers. Wil je werken bij HumanTotalCare? Kijk dan hier.

Werken bij HumanCapitalCare

Wil je werken voor de Grootzakelijke markt vanuit de vangnetregeling? Dan kies je voor werken bij HumanCapitalCare. We werken samen met grote organisaties, aansprekende namen. Ben je bedrijfsarts? Dan ben je hier ook  adviseur van de directie op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid. Interesse? Kijk op humancapitalcare.nl/werkenbij.

Werken bij ArboNed

Trekt het ondernemerschap je aan? Wil je dagelijks contact met een diversiteit aan bedrijven? Kies dan voor werken bij ArboNed. ArboNed focust zich op het MKB en staat dagelijks klaar voor 61.500 MKB-ers met in totaal ruim 600.000 werknemers. Kijk op arboned.nl/werkenbij.

Werken bij Mensely

Ben je bedrijfsarts én coach? Wil je leidinggevenden begeleiden naar meer eigen regie? Dan past Mensely wellicht bij je. Mensely begeleidt bedrijven, vanuit de maatwerkregeling, bij en naar eigen regie, en pakt een initiërende en coachende rol om te komen tot integraal verzuim- en gezondheidsmanagement. Kijk dan op mensely.nl.

Werken bij IT&Care

Bij IT&Care werken ruim 80 IT-professionals in een open cultuur samen, in een dynamische en professionele omgeving, waar kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Onze collega’s hebben de drive en ambitie om met elkaar de meest optimale resultaten te behalen op de gebieden van Informatie Analyse, Software Engineering, Applicatiebeheer en Software Architectuur. Wil je graag werken bij IT&Care? Kijk dan op itandcare.nl/werkenbij.

Werken bij Focus Nederland

Wil jij werken aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers? De loopbaanprofessionals van Focus Nederland begeleiden medewerkers bij hun loopbaanontwikkeling, re-integratie 2de spoor, coachingsvraagstukken en naar een nieuwe baan (outplacement). De mens staat bij ons centraal en onze begeleiding is praktisch, betrokken en professioneel, met oog voor kwaliteit. Wil je werken bij Focus? Kijk dan op focusnederland.nl/werkenbij.