Voor ArboNed Zeeland zijn we op zoek naar enthousiaste artsen die kennis willen maken met het vak van bedrijfsarts in Zeeland. Kom proeven hoe het is om een veelheid aan Zeeuwse ondernemers te helpen bij het verlagen van verzuim en het verhogen van werkplezier. In een prachtige provincie, die – naast het werk – ontzettend veel te bieden heeft.

Loop 3 dagen mee en ervaar zelf hoe het is om bij ArboNed in Zeeland te werken. Je maakt gestructureerd kennis met de veelzijdigheid van het vak, klanten en je toekomstige collega’s.

Om je ook te laten proeven wat deze prachtige provincie te bieden heeft, sluiten we jouw kennismaking af met een diner aan bij één van de vele Michelin-sterrenrestaurants die Zeeland rijk is. Het moment om jouw ervaringen te bespreken met regiomanager Ingeborg Hettinga.

Kom je bij ons in dienst, dan krijg je bovendien nog een week vakantie voor het hele gezin cadeau. Zo leer je Zeeland niet alleen in je werk, maar ook in vrije tijd goed kennen!*

Over ArboNed

Het team in Zeeland is onderdeel van ArboNed. Een landelijke speler die zicht richt op het MKB in Nederland. Dagelijks staan de professionals van ArboNed klaar voor meer dan 61.000 werkgevers en ruim 600.000 werknemers.

Klein, multidisciplinair team

Je werkt in een lokaal, klein en hecht team met collega-artsen, bedrijfsmaatschappelijk werkers, arbeidsdeskundigen, re-integratie- & preventieadviseurs en psychologen. Een multidisciplinaire manier van werken rondom arbeid, gezondheid en duurzame inzetbaarheid.

We hebben je extra veel te bieden

Naast je salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, kunnen we je nog veel meer bieden. ArboNed is namelijk onderdeel van HumanTotalCare, wat de volgende voordelen met zich meebrengt:

 • We lopen voorop.
  Wij zijn de enige gezondheidsdienstverlener op het gebied van werk & gezondheid die datagedreven werkt en we lopen voorop in de markt met onze IT- innovaties.
 • Een leven lang leren.
  We investeren graag in jouw specialisatie tot geregistreerd bedrijfsarts. En ook daarna kun je je blijven ontwikkelen. Iedere professional binnen HumanTotalCare bieden we een op maat te maken Opleidingen- en Inspiratieprogramma aan.
 • Doen wat bij je past.
  Binnen HumanTotalCare heb je keuze: werk je liever voor het MKB of voor grootzakelijke klanten? Naast ArboNed zijn ook HumanCapitalCare en Mensely onderdeel van HumanTotalCare. Ontdek welk klantportfolio jou aantrekt.
 • Inspiratie.
  We organiseren meerdere inspiratie-events per jaar. Om kennis op te doen, te netwerken en een kijkje in de keuken te nemen bij interessante klanten. Op een ontspannen, informele manier.

Interesse?

Kom jij Zeeland proeven? Neem dan contact op met Marrit Willemsen via 06 – 24 50 46 78 of m.willemsen@humantotalcare.nl. Of laat je gegevens achter en zij belt je zo snel mogelijk terug!

* De ‘Proef Zeeland’ voorwaarden

Diner:

We sluiten je kennismaking af bij een van de Michelin-sterrenrestaurants die Zeeland rijk is. Aan jou de keus welk restaurant het wordt:

 • Inter Scaldes***, Kruiningen
 • De Kromme Watergang**, Hoofdplaat
 • Pure C**, Cadzand
 • Katseveer*, Wilhelminadorp
 • Spetters*, Breskens
 • AIRrepublic*, Cadzand
 • ’t Vlasbloemeken*, Koewacht
 • La Trinité*, Sluis

Vakantie:

Na het goed doorkomen van je proeftijd en 6 maanden te hebben gewerkt krijg je een week vakantie in Zeeland cadeau t.w.v. € 2000,-. Zo kun je heerlijk ontspannen met je partner/gezin.