Voor ArboNed, HumanCapitalCare en Mensely zoeken we enthousiaste artsen die kennis willen maken met het vak van bedrijfsarts in Groningen, Friesland en Drenthe. Volg jouw kompas naar het noorden en ervaar hoe het is om kleine ondernemers of grote organisaties te helpen bij het verlagen van verzuim en het verhogen van werkplezier. In drie prachtige provincies, die – naast het werk – ontzettend veel te bieden hebben.

Maak kennis met Groningen, Friesland en Drenthe, in werk én vrije tijd!

Loop 3 dagen mee en ervaar zelf hoe het is om bij ArboNed, HumanCapitalCare of Mensely te werken in het noorden van Nederland. Je maakt gestructureerd kennis met de veelzijdigheid van het vak, de diversiteit aan klanten en je toekomstige collega’s.

Om je ook te laten proeven wat de prachtige provincies te bieden hebben, sluiten we jouw kennismaking af met een wadlooptocht en diner in een restaurant naar keuze. Het moment om jouw ervaringen te bespreken met Marjon Veentjer (Arboned), Gert Kiel (HumanCapitalCare) of Martijn Berendsen (Mensely).

Kom je bij ons in dienst, dan krijg je bovendien nog een week vakantie voor het hele gezin cadeau. Ga Skutjesielen, ervaar de rust en ruimte van Het Groninger Hogeland of breng een bezoek aan Wildlands. Zo leer je Groningen, Friesland en Drenthe niet alleen in je werk, maar ook in je vrije tijd goed kennen!*

ArboNed: Gezond ondernemen. Daar zijn wij voor.

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook zij kunnen blijven doen waar ze goed in zijn: ondernemen. Dagelijks staan we landelijk klaar voor 61.500 werkgevers en ruim 600.000 werknemers. Als arts werk je bij ArboNed in een lokaal en hecht team met verschillende disciplines, zoals arbeidsdeskundigen, hogere veiligheidskundigen en re-integratie- & preventieadviseurs.

HumanCapitalCare: Samen werken aan arbeid, vitaliteit en gezondheid

HumanCapitalCare is een vooruitstrevende dienstverlener voor arbeid, vitaliteit en gezondheid, en werkt voor grootzakelijke werkgevers die kiezen voor een integrale aanpak van gezondheidsmanagement. Samen met ruim 2.000 werkgevers zorgen we voor 500.000 competente, gemotiveerde en gezonde werknemers. We hebben een landelijke dekking maar werken regionaal. Als arts werk je dus dichtbij je werkgevers en hun werknemers.

Mensely: Mensen én organisaties helpen het maximale uit zichzelf te halen

Mensely begeleidt haar opdrachtgevers bij (de transitie naar) het voeren van eigen regie in gezondheidsmanagement en helpt werknemers en leidinggevenden het beste uit zichzelf en hun team te halen. Een succesvolle overgang van de vangnet- naar de maatwerkregeling, met een lager verzuim, lager verloop en hogere productiviteit als resultaat. Dit doen we inmiddels bij 140 werkgevers met totaal 650.000 werknemers.

We hebben je extra veel te bieden

Naast je salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, kunnen we je nog veel meer bieden. ArboNed, HumanCapitalCare en Mensely zijn namelijk onderdeel van HumanTotalCare, wat de volgende voordelen met zich meebrengt:

 • We lopen voorop.
  Wij zijn de enige gezondheidsdienstverlener op het gebied van werk & gezondheid die datagedreven werkt en we lopen voorop in de markt met onze IT-innovaties.
 • Een leven lang leren.
  We investeren graag in jouw specialisatie tot geregistreerd bedrijfsarts. En ook daarna kun je je blijven ontwikkelen. Iedere professional binnen HumanTotalCare bieden we een op maat te maken Opleidingen- en Inspiratieprogramma aan.
 • Doen wat bij je past.
  Binnen HumanTotalCare heb je keuze: werk je liever voor het MKB of voor grootzakelijke klanten? En liever vanuit de vangnet- of de maatwerkregeling? Ontdek welk klantportfolio jou aantrekt.
 • Inspiratie.
  We organiseren meerdere inspiratie-events per jaar. Om kennis op te doen, te netwerken en een kijkje in de keuken te nemen bij interessante klanten. Op een ontspannen, informele manier.

Interesse?

Volg jij jouw kompas naar het noorden? Neem dan contact op met Marrit Willemsen via 06 – 24 50 46 78 of m.willemsen@humantotalcare.nl. Of laat je gegevens achter en zij belt je zo snel mogelijk terug!

* Actievoorwaarden

Diner:

We sluiten je kennismaking af met een wadlooptocht en een diner in een restaurant. Kijk voor een wadlooptocht naar keuze bijvoorbeeld op wadloop.nl of op wadlopen-pieterburen.nl. En voor een restaurant naar keuze bijvoorbeeld op The Fork.

Vakantie:

Na het goed doorkomen van je proeftijd en 6 maanden te hebben gewerkt krijg je een week vakantie in Groningen, Friesland of Drenthe cadeau t.w.v. € 2000,-. Zo kun je heerlijk ontspannen met je partner/gezin.