HumanTotalCare, waar ArboNed, HumanCapitalCare, Mensely en Focus onderdeel van uitmaken, heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan de OVAL Week van de Werkstress. Gezamenlijk zetten we ons in voor een gezonder en vitaler werkend Nederland, met minder werkstress en meer werkplezier.

OVAL-event: Kom in beweging!

Op 13 november vindt het OVAL-event plaats met als toepasselijke titel Kom in beweging. We inspireren tijdens deze dag bezoekers van het OVAL-event. Medisch directeur van HumanTotalCare, Jurriaan Penders, modereert een rondetafel gesprek met werkgevers, werknemers en overheid. Over waar we staan als werkend Nederland als het gaat om werkstress en verzuim en over hoe we het tij nu écht kunnen keren. We delen vervolgens onze nieuwe inzichten over hoe we verloop van verzuim kunnen voorspellen en op welke wijze we daarmee werkenden sneller en beter kunnen helpen en hoe we door datagedreven voorspellingen uitval kunnen voorkomen. En Focus biedt de “werkplezier generator” en laat iedereen ervaren hoe je samen meer plezier maakt op de werkvloer.

Laat u inspireren op 13 november op de prachtige locatie Mereveld te Utrecht.

Wilt u ook geïnspireerd worden? Meld u dan nu gratis aan via de website van brancheorganisatie OVAL. Hier vindt u tevens uitgebreide programma informatie.