Na het bereiken van het hoogste punt enkele weken geleden, wordt er gestaag doorgewerkt aan de nieuwbouw van HumanTotalCare op Ekkersrijt in Son. Op dit moment wordt de gevel geïsoleerd en zeer hoogwaardig triple glas ‘Eglas one’ geplaatst.

Dit glas heeft veel voordelen op gebied van duurzaamheid. Een zeer hoge isolatiewaarde, die bijdraagt aan de energieprestatie van het pand en aan een prettig binnenklimaat voor medewerkers. Het glas houdt ook het lawaai van buiten tegen, onder andere van de snelweg. Daarnaast laat het glas een zeer grote hoeveelheid zonlicht binnen, terwijl ongewenste schittering en verblinding door de zon tot een minimum wordt beperkt. Tot slot is het glas zeer kleurecht, dat wil zeggen dat wanneer je door het glas kijkt, de kleuren zeer natuurgetrouw worden waargenomen.

Maar het blijft niet alleen bij duurzaam bouwen wat goed is voor het milieu. Er wordt namelijk gebouwd conform de WELL Building Standard. Dit betekent dat de gezondheid, productiviteit en leefbaarheid van onze medewerkers in het gebouw centraal staan: eerst de mens, dan het gebouw!