Tijdens de bouw van ons nieuwe kantoor hebben we een aantal events georganiseerd om medewerkers mee te nemen in de voortgang van de bouw:

Plaatsen eerste boom 27 september 2017

Op woensdag 27 september 2017 hebben we met de medewerkers die gaan werken in de nieuwbouw een toost uitgebracht op het plaatsen van de eerste boom, in plaats van het slaan van de eerste paal. Na afloop kregen alle medewerkers een eigen fruitboompje. Dit boompje verzorgden zij tijdens de bouwperiode thuis. Tijdens een van de openingsactiviteiten in april 2019 brachten medewerkers de boompjes terug, en werd er gezamenlijk een mooie haag geplant. Zo hebben deze medewerkers duurzaam ‘meegebouwd’. En hebben we een blijvend resultaat, dat perfect past bij het Well Building-onderdeel gezonde voeding.

BBQ 28 juni 2018

De jaarlijkse BBQ hebben we op het bouwterrein georganiseerd. Tijdens de BBQ onthulde directeur Wim Huijbregts de plannen voor de begane grond en entree. Daarna werd er op grote schaal met elkaar gespeeddatet, omdat medewerkers vanuit verschillende merken – die elkaar nog niet goed kennen– in het pand gaan samenwerken.

Eerste werkdag maandag 18 maart 2019

Op maandag 18 maart werkten onze medewerkers voor het eerst in het nieuwe gezonde kantoor te Son. Bewegen is de norm in ons nieuwe gebouw. We hebben allerlei maatregelen genomen om sedentair gedrag tegen te gaan. Bijvoorbeeld door iedereen een zit-sta bureau te bieden, (trap)lopen, lunch-, vergader- en belwandelen te stimuleren. Om het goede voorbeeld te geven, opende CEO Michel Verwoest ons nieuwe pand dan ook bewegend. Hij fietste zelf voor zijn gezonde smoothie. Daarna volgden medewerkers zijn gezonde voorbeeld en kon iedereen daarna vol energie aan de slag in de nieuwe werkomgeving.