Het oude kantoorpand wordt volledig gerenoveerd en naast de renovatie wordt nieuwbouw gerealiseerd. Beide panden – en daarmee de medewerkers – worden letterlijk en figuurlijk verbonden door de entree en de ontvangsthal. In het nieuwe pand huisvesten HumanTotalCare, de holding van HumanCapitalCare, IT&Care, en de regiokantoren van HumanCapitalCare en ArboNed.

 

 

De renovatie en de nieuwbouw worden van gelijk kwaliteitsniveau en zullen qua ontwerp bij elkaar passen. Het huidige kantoorpand wordt geheel gerenoveerd, waarbij ook de gevel wordt vernieuwd. Het uiterlijk van beiden panden wordt op elkaar aangepast, dit zowel in gebruik van materialen als in ontwerp van de plattegronden. De vorm van het huidige pand wordt doorgezet in het ontwerp van de nieuwbouw. Kwalitatief worden de panden ook gelijkwaardig aan elkaar, denk aan klimaat, verlichting, inrichting, etc.

 

Het interieur

In het pand worden veel natuurlijke materialen en kleuren gebruikt waardoor in het gehele pand een warme sfeer ontstaat. De biodynamische verlichting zorgt ervoor dat medewerkers de hele dag voorzien zijn van verlichting die aansluit op de natuurlijke behoefte van het lichaam. Door het gebruik van akoestische materialen kunnen medewerkers in rust hun werk uitvoeren. Wanneer uiterste concentratie nodig is, hebben we speciale, afgesloten concentratie werkplekken.

Niets is erger dan het te warm of te koud hebben, vooral wanneer je moet presteren. Door middel van klimaatplafonds en luchtventilatie wordt er gezorgd voor een aangenaam klimaat en een gezonde binnenlucht. Met onder andere deze toepassingen zorgen wij voor een optimale werkomgeving die onze medewerkers gezond en gelukkig houden.

De buitenruimte

Het buitenterrein is zo ingericht dat bewegen gestimuleerd wordt. Zo worden er voetpaden aangelegd om te wandelen tijdens de pauze of al wandelend een overleg te houden. Diverse zitjes bieden de mogelijkheid om buiten te zitten wanneer het weer dit toelaat. Ook wordt er een moestuin aangelegd worden waar medewerkers in kunnen tuinieren en groente of fruit kunnen plukken, bijvoorbeeld voor een gezonde lunch.

Contact/vragen

Heeft u vragen, opmerking of tips voor ons? Of ervaart u overlast van de werkzaamheden op de bouwplaats? Of wilt u meer weten over de HTC Building Standard? Stuur dan een e-mail naar duurzamewerkomgeving@humantotalcare.nl.