Planning / mijlpalen van de bouw

Eind maart bereiken we het hoogste punt van de nieuwbouw. In juni 2018 zal het casco pand gereed zijn en dat is het moment dat we gaan beginnen met de inrichting. Na de zomer nemen we onze intrek in het nieuwe pand.

 

 

Renovatie en nieuwbouw

HumanTotalCare realiseert de renovatie en nieuwbouw met onderstaande partners.

BAM realiseert de renovatie en de nieuwbouw. Het is de missie van BAM om een duurzame omgeving te bouwen die het leven van mensen verbetert, door de juiste medewerkers toegang te bieden tot de meest baanbrekende kennis, middelen en digitale technologieën.

MH1architecten is na een zeer uitvoering selectietraject de architect van de nieuwbouw. Met ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen van eigentijdse architectuur.

In ons denken blijven we jong en fris om ook in de toekomst de wensen van onze opdrachtgevers te kunnen vertalen in verrassende ontwerpen.

Marc Hermans

Progam Bouwmanagement is het onafhankelijke bouwadviesbureau voor de vastgoedsector, projectontwikkeling en private sector. De dienstverlening van Progam Bouwmanagement richt zich op bouwmanagement, projectmanagement en projectmonitoring. Vanaf (pre) initiatief tot en met de exploitatiefase begeleidt Progam Bouwmanagement complete bouwtrajecten. Progam Bouwmanagement is als adviseur de afgelopen jaren betrokken bij veel duurzame en gezonde projecten die voldoen aan BREEAM en de WELL Building Standard.

Wij vinden het belangrijk dat er meer aandacht is voor de werkende mens in een gezonde werkomgeving.

Dick Vink

M3E is de installatietechnisch adviseur en is verantwoordelijk voor de BREEAM en WELL Building Standard certificering.

De vraag naar gezonde en comfortabele gebouwen neemt toe. Duurzaam vastgoed heeft de toekomst, maar daar blijft het niet bij. M3E ontwikkelt projecten met de WELL Building Standard. Dit betekent dat gezondheid, productiviteit en leefbaarheid van gebruikers in gebouwen centraal staan. “Eerst de mens, dan het gebouw”.

Ronald van der Gracht

JV2 bouwadvies is al ruim 25 jaar een breed georiënteerd adviesbureau voor bouwconstructies. Door heel het land verzorgen wij constructieberekeningen en tekeningen voor een breed scala aan bouwprojecten en opdrachtgevers. Naast constructieve veiligheid staat multidisciplinaire samenwerking met alle bouwpartijen hoog op onze prioriteitenlijst om samen te komen tot een integrale ontwerpoplossing.

Contact/vragen

Heeft u vragen, opmerking of tips voor ons? Of ervaart u overlast van de werkzaamheden op de bouwplaats? Of wilt u meer weten over de HTC Building Standard? Stuur dan een e-mail naar duurzamewerkomgeving@humantotalcare.nl.