Wij renoveren en bouwen ons nieuwe hoofdkantoor.  Een toonbeeld van duurzaamheid voor mens en milieu en uniek in Nederland. Werk, vitaliteit en gezondheid staan centraal. Onze eigen kennis en expertise, de WELL certificering en de BREEAM certificering worden toegepast op de werkomgeving, waarin collega’s samen werken en waarin klanten op bezoek komen.

We willen in ons nieuwe pand in Son een inspirerende, innovatieve en gezellige ontmoetingsplek creëren die je professie én je persoonlijk leven verrijkt. Hiermee geven we ook echt invulling aan het integraal gezondheidsmanagement van en voor onze mensen, net zoals we dat dagelijks aan onze klanten adviseren

Oud & nieuw

Het oude kantoorpand wordt volledig gerenoveerd en naast de renovatie wordt nieuwbouw gerealiseerd. Beide panden – en daarmee de medewerkers – worden letterlijk en figuurlijk verbonden door de entree en de ontvangsthal. In het nieuwe pand, met een oppervlakte van 4.735 m2 BVO, huisvesten HumanTotalCare, de holding van HumanCapitalCare, IT&Care, en de regiokantoren van HumanCapitalCare en ArboNed. Lees meer over ons nieuwe kantoorpand.

 

Gedragscode Bewuste Bewoners

HumanTotalCare vindt omgevingsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, veiligheid en duurzaamheid belangrijk bij de renovatie en nieuwbouw van het nieuw hoofdkantoor. Daarom houden wij ons aan de gedragscode van Bewuste Bouwers.

 

De HTC Building Standard

De combinatie van verschillende certificaten zorgt ervoor dat de gezondheid en de vitaliteit van mensen binnen én buiten het gebouw optimaal gestimuleerd worden. Lees meer

Nieuws
Contact/vragen

Heeft u vragen, opmerking of tips voor ons? Of ervaart u overlast van de werkzaamheden op de bouwplaats? Of wilt u meer weten over de HTC Building Standard? Stuur dan een e-mail naar duurzamewerkomgeving@humantotalcare.nl.